Vota e Diasporës Shqiptare: Infuzion për Demokracinë në Shqipëri

Vota e Diasporës Shqiptare: Infuzion për Demokracinë në Shqipëri

Vota e  diasporës është kritike për të ardhmen e Shqipërisë Vendet demokratike kanë institucione politike që pasqyrojnë vullnetin e qytetarëve të tyre, dhe jo vullnetin e udhëheqjes politike. Fatkeqësisht, Shqipëria nuk është një nga këto vende. Gjysma e qytetarëve të saj nuk mund të votojnë me lehtësi, dhe asnjë nuk voton direkt për përfaqësuesit e …