+1 617-372-0931

Press Releases

Phase 2 Application Form: Project Proposals for Earthquake Relief

Primary Evaluation Criteria This call for proposals is open to (i) nongovernmental organizations; (ii) municipalities and communes; (iii) universities and educational institutions and (iv) private organizations. The main criteria for evaluating concept ideas are as follows: Emergencies that have identified potential for intervention. Providing support in an areas affected by the earthquake where there is …

Phase 2 Application Form: Project Proposals for Earthquake Relief Read More »

Germin nënshkruan memorandum bashkëpunimi me Komunën e Prizrenit në fushën e Diasporës

Me datë 29.01.2019, organizata Germin dhe Komuna e Prizrenit nënshkruan memorandum bashkëpunimi për realizimin e projektit të “Bashkë-Investimeve dhe Rrjetëzimit”. Përmes këtij partneriteti, Germin dhe Komuna e Prizrenit synojnë tërheqjen e investimeve të huaja nga Diaspora në qytetin e Prizrenit, përmirësimin e ambientit e të bërit biznes dhe ndërmarrësisë si dhe  lidhjen e bizneseve lokale …

Germin nënshkruan memorandum bashkëpunimi me Komunën e Prizrenit në fushën e Diasporës Read More »